Rendelőintézetünk látja el az Együtt az Állatokért KHE állatainak egészségügyi feladatait, valamint az örökbefogadó gazdik tájékoztatását.

2010 őszétől rendelőintézetünk látja el a debreceni Együtt Az Állatokért Közhasznú Alapítvány állatainak egészségügyi feladatait.

Az ellátás kiterjed a kutyák és macskák kötelező ill. betegségmegelőző vakcinázására, a beteg, sérült állatok gyógykezelésére, az ivartalanításokra, valamint a mikrochippel azonosított állatok tulajdonosainak felkeresésére.

Rendelőnk nagy hangsúlyt fektet az új örökbefogadó gazdik felkészítésére a kedvencük helyes táplálásával, tartásával szükséges állategészségügyi teendőikkel kapcsolatban. A kiválasztott kutyával az új tulajdonos ellátogat rendelőnkbe, ahol megtörténik a chippes azonosítás, a meglévő és jövőbeli oltások átbeszélése, külső és belső élősködők elleni védekezés lehetőségeinek áttekintése.

Az Egyesület honlapján a www.debrecenikutyahaz.hu megtekinthetik az alapítvány működését ill. az állatokat, akik várják új, felelősségteljes gazdijaikat.