MOLDVÁN ALEXA

MOLDVÁN ALEXA

2011 nyara óta dolgozom a Net Vet rendelő Pet Shop-jában, mint recepciós-adminisztrátor, és a kezelőben, mint asszisztens. Szeretem a munkámban a kihívásokat, a szokatlan betegségekkel küzdő páciensek gyógyításában való részvételt. Örülök neki, hogy olyan munkahelyem lehet, ahova minden nap örömmel járok dolgozni

HAJDÚ JUDIT

HAJDÚ JUDIT

Nagyon szeretem az állatokat, már kicsi gyermekkorom óta, szeretek velük foglalkozni. Ebből kifolyólag mindig voltak és a mai napig is vannak otthon házi kedvenceim. A rendelőben 2008 óta dolgozom asszisztensként. Ezzel a munkával egy gyermekkori álmom teljesült, így kijelenthetem, hogy a munkám a hobbim. A rendelőben főkén a műtétek előkészítésének és utógondozásának asszisztensi feladatait látom el.

MÁRTA ADRIENN

MÁRTA ADRIENN

Gyermekkorom óta nagy állatbarát vagyok. Már ekkor is megfogalmazódott bennem, hogy állatokkal szeretnék foglalkozni és ez által hajdani szenvedélyemnek élni. Ezért is örülök, hogy 2010 óta a Net Vet Kft-nél dolgozhatok. Rendszeresen önkéntes munkát vállalok az Együtt az Állatokért Alapítvány menhelyén. A rendelőnkben főként a súlyosan beteg állatok és intenzív ellátást igénylő páciensek gondozásában veszek részt.

GALLA LÁSZLÓ

GALLA LÁSZLÓ

Alapítása óta alkalmazottja vagyok a Net Vet Kft-nek. Munkám során fontos számomra, hogy a hozzánk érkező páciensek és gazdáik jó hangulatát megteremtsem. A rendelőben, illetve egy szarvasmarha telepen is szaporodás biológiai feladatokat látok el. Az ambuláns ellátás mellett, a röntgenfelvételek elkészítésénél és a diszplázia szűréseknél nyújtok segítséget.  

OLTAY BERNADETT

OLTAY BERNADETT

2006 augusztusában kerültem a Rendelőintézet dolgozóinak sorába, amikor megnyitották kapuikat a Nógrádi Mátyás utcán. 2011-ig recepciósként dolgoztam, illetve a pet shop-ban és a patikában szolgáltam ki a kedves kisállat tulajdonosokat. 2,5 évig a kisfiam születése miatt átmenetileg „szüneteltem”, idén ősszel viszont visszatértem a rendelőbe. Érzésem szerint már itt volt az ideje, mivel nagyon hiányoztak a munkatársaim, a gazdik és nem utolsó sorban a kisállataik.